tiistai 6. syyskuuta 2016

Ulkoilmaelokuvissa

Tietyt perinteet ovat mukavia, ja tykkään toistaa onnistuneita konsepteja. Kuten nyt vaikka jo kahtena vuonna aiemmin järkkäämääni ulkoilmaelokuvanäytöstä. Niinpä elo–syyskuun vaihteen perjantai varattiin hyvissä ajoin jo yleisönkin toivomuksesta leffaillalle meidän etupihalla. Eikä tapahtumaa tarvinnut tälläkään kertaa perua huonon sään vuoksi, vaan ilta oli miellyttävän lempeä ja kauniisti hämärtyvä.


Paikalle oli pölähtänyt jälleen mukavankokoinen joukko eri yhteyksistä tuntemiani tyyppejä – siitä huolimatta, että kukaan ei tiennyt leffaa etukäteen (en edes minä itse). Tärkeintä tuntuikin olevan elokuvaillan tunnelma ja loppuvan kesän fiilistely. Ja ehkä vähän nyyttäritarjoilutkin, joihin kuului tällä kertaa muun muassa omatekoista vadelma- ja pistaasisorbettia, omenapiirakkaa ja tietysti lämmittävää teetä.


Jos huivia ja hanskoja on pakko alkaa kiskoa taas päälle kesän jälkeen, kaiketi paras tapa aloittaa kerrospukeutumis- ja vaatevarustelukausi on tehdä se näin positiivissa merkeissä. Saipahan samalla hyvän tekosyyn sytyttää ensimmäistä kertaa myös kynttilät ja koristevalot. Ehkä se syksy saa nyt tulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs sanot?