perjantai 19. elokuuta 2016

Hieno Hiedanranta


Viime kesänä kaikelle kansalle avattu Tampereen Hiedanranta on hieno alue, jossa on paljon potentiaalia monenlaisille tapahtumille. Jengi alkaa löytää sinne aina vain paremmin, mutta edelleen huomaan keskusteluissa, ettei vastapuoli välttämättä ole vielä kuullutkaan koko paikasta.


Olin viime kuunvaihteessa kokeilemassa, kuinka Hiedanrannassa kesälauantaisin järjestetyillä puistokirppiksillä käy kauppa. Tai järjestetyillä ja järjestetyillä – paikalle sai vain pelmahtaa ilmaiseksi oman vilttinsä ja roiniensa kanssa. Tuolla kerralla puistoon oli etsiytynyt itseni lisäksi noin tusinan verran myyjiä, mutta lämpimän aurinkoisesta säästä huolimatta asiakkaat olivat kovin vähissä. Olisiko markkinointipuolessa vielä vähän petraamista? Tämän kääntäjän kirjakaupassa ei siis ollut tungosta, mutta onneksi olinkin paikalla pääosin tunnelman takia. Samalla lailla olisin paistatellut päivää omalla takapihallakin.


Sitten viime käyntini kartanoon oli avattu myös söpö kahvila Mielihyvin, joka oli sisustettu tyylikalusteilla ja kattokruunuilla. Vitriinituotteet näyttivät kotitekoisilta ja olivat edullisia, mutta tällä säällä mieleni teki vain jäätelöä.

Huomenna Hiedanrannassa repäistään taas isommin, kun paikalla järjestetään alueen toimijoiden voimin maksuttomat puutarhajuhlat. Olisiko nyt tutustumisen paikka?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs sanot?