keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Voi elämän kevät!

Viime postauksen jälkeen olen palauttanut kolme kirjasuomennosta, metsästänyt kastelahjaa kummitytölle ja synttärilahjaa miehelle, opetellut tanssimaan valssia, viimeistellyt, askarrellut ja postittanut kuukausikaupalla hinkatut hääkutsut sekä miettinyt noin sataa muuta häihin liittyvää asiaa. HUH! Ei siis ihme, jos blogin puolella on ollut hieman hiljaista.


Vähälle vapaa-ajalle on siunaantunut kumman paljon tekemistä, eikä varsinaille harrastuksille ole jäänyt kovinkaan paljon aikaa. Pääsiäispyhät tekivät toivotun tauon peruspuurtamiseen, vaikka niistäkin kulutimme miehen kanssa mojovan osan häihin liittyvien päätösten pohtimiseen (ei siis vielä tekemiseen). Tätä se on, kun mikään valmiiksi saatava tai helppo ratkaisu ei kelpaa! Toki esimerkiksi kutsujen näpräämiseen olisi voinut käyttää tuntikaupalla vähemmän aikaa, mutta se oli minulle tekstintuottaja-esteetikkona sellainen asia, johon vain halusin panostaa. Taidanpa muuten vilauttaa kutsuja täällä vielä myöhemmin, koska niistä tuli mielestäni just hyvät.


Ja hei, kevätkin jo kolkuttelee! Lumi on ehtinyt melkein sulaa, ja pilvettömällä säällä aurinko lämmittää työhuoneeni pätsiksi. Nyt kun vielä tajuaisi, muistaisi ja ennättäisi nautiskella kaikesta ihan oikeasti tosi ihanasta meneillään olevasta.

2 kommenttia:

  1. Vaikka suunnittelu on mukavaa, olen kuitenkin enemmän toiminnannainen. Sen vuoksi olenkin (ja olin) tyytyväinen, että päätimme järjestää häät vain 4 kuukauden suunnittelu- ja järjestelyvaralla. Päätökset tehtiin nopeasti, ei ehtinyt turhan pitkään vatvoa ja miettiä, kun ei ollut aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan vähän tällaisia suunnittelijoita, vaikka mies olisikin mieluusti aloittanut järjestelyt vasta puolta vuotta etukäteen. Kunpa kaikessa kartongeista sormuksiin vain olisi enemmän hyviä vaihtoehtoja, joista valita - helpottaisi meinaan elämää!

      Poista

Mitäs sanot?