tiistai 8. joulukuuta 2015

Kenkälöytöjä

Psst! Kerron teille salaisuuden: olen löytänyt uuden lempparikirpparin. Älkää vain kertoko kellekään, mutta se on Lielahden Fida. Muuten joku muu vielä ehtii kuoria kermat nenuni edestä.


Viime Fida-käynnillä pääsin kenkien taivaaseen. Tai epäilen vahvasti, että joku mummuparka tässä oli joutunut taivaaseen, sillä kirppikselle oli raijattu mahtava kokoelma nahkaisia vintagesaapikkaita. Vieläpä minun kokoani! Vai miten usein sitä muka joutuu kirpparilla pohtimaan, kuinka monet kengät sitä kehtaisi ostaa? Minä ostin kahdet.


Ruskeat Janitat sujahtivat jalkaani hienosti. Nyt minulla on vihdoin vuorelliset korolliset talvisaappaat, joihin mahtuu villasukat (elän ainakin puolet vuodesta 24/7 villikset jalassa). Korko tuo naisellisuutta mutta on vielä kävelytaitoihini maltillinen ja erittäin tukeva. Käytännöllisyys ennen kaikkea...


Nämä punertavat saapikkaat taas olivat oikea retronami. Tykkään etenkin varren tikkauksista. Ja kerrankin pitkät saappaat, joihin paksut sääreni mahtuvat heittämällä! Mies taisi luonnehtia näitä mummuhtaviksi, mutta aivan sama. Nää on ihanat!

Yhteensä nämä popot maksoivat vain 26 euroa. Tokihan kengät ovat kuluneet, eivätkä ne varmasti lämmitä täysin yhtä tehokkaasti kuin upouudet yksilöt, mutta jotain vastaanpanematonta viehätystä näissä kuitenkin on. Kirpparilöytöjen kohdalla mietin myös aina sitä, että jos jokin esine on kestänyt niin hyvin tähän päivään asti, käyttöikää on luultavasti myös reippaasti jäljellä. Ja käyttöönhän nämä kopottimet nyt pääsevät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs sanot?