sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Joululahjalaukku, osa 2


Tässä se nyt viimein on! Miehen minulle antama lahja realisoitui 4,5 kuukautta joulusta, mutta ehkä tätä kannatti odottaa. Olkalaukku, niin kuin minä sen haluan: tilava, yksinkertainen, tyylikäs, vaaleanruskea ja pitkähihnainen.


No, jos totta puhutaan, koko kriteeristö ei ollut suunnitteluprosessin alussa täysin selvillä minulle itsellenikään. Ensi alkuun olin ehdottomasti sitä mieltä, että laukku tehdään pehmeästä nahasta ja siihen tulee helposti suljettava vetoketju. Hahmottelin myös "pikkukahvoja". Lopulta esteettisyys voitti ja päätin lähteä tavoittelemaan tietynlaista ulkonäköä. Parkkinahkainen laukku ei vastoin pelkoja tunnu kainalossa pahvilaatikolta, mutta sulkemismekanismin käyttö vaatii vielä totuttelua!


Lopputulos näyttää kuulemma ihan minulta. Olen samaa mieltä. Nyt minulla on ensimmäistä kertaa elämässäni aikuistenoikea laukku. Enkä usko, että uutta tarvitsee hankkia ihan lähiaikoina.

Kiitos siis rakkaalle miehelleni idean keksimisestä ja Kenkäpaja Pihkalle laukun toteuttamisesta! Käykäähän te muutkin inspiroitumassa Pihkan nettisivuilla ja myymälässä Kehräsaaressa! (Ja toivokaa lahjaksi omaa laukkua...)

2 kommenttia:

Mitäs sanot?