keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Venytetty viikonloppu Vuokatissa


Talviurheilukohteeseen voi nähtävästi lähteä, vaikka ei niin välittäisikään urheilusta. Vietimme viime viikonlopun (molemmista päistä pidennettynä) Vuokatissa kaveripariskunnan siivellä. Ideana oli tietenkin hyödyntää laskettelurinteitä ja kämpän nurkalta lähteviä latuja. Itsekin jouduin siis raahaamaan mukaani lainasukset, mutta pääosin ajatukseni oli ottaa miniloma lötköilyn kannalta. Mitä muuten kertoo se, että kaikki liikuntavarusteeni vaatteista lähtien olivat lainassa mieheltä... Onneksi olemme melko samaa kokoa!


Juu, osallistuin minä hiihtohommiin, vaikka siitä ihmeestä ei olekaan kuvia todistusmateriaalina. (Parempi vain.) Sitä kivempaa oli tietysti fiilistellä lenkin varrella olleella laavulla ja paistaa vähän makkaraa.


Sitä jotenkin tulee back to basics -olo, kun päivän ohjelma koostuu ruoan hankkimisesta (pulkassa vetäen jäätä pitkin), sen valmistamisesta, ulkoilusta, kämpillä tykeissä haahuilusta ja peseytymisestä (myös Katinkullan kylpyläosasto testattu). Voidaan kai sanoa, että loma on tehnyt tehtävänsä, jos menee päivistä sekaisin.


Löysin sitä paitsi paikkani tässä urheilijoiden porukassa: luontevasti huoltojoukoista! Ravitsin reippaita ulkoilijoita ranskalaisella sipulikeitolla, suklamoussella, aamupalalätyillä ja viimeisenä iltana munakoisovuoalla, jota kokeilin nyt ensimmäistä kertaa. Eikä muuten jää viimeiseksi, vaikka tekemiseen hurahtikin kokonaiset puolitoista tuntia. Laskettelijoiden palatessa pelipaikoilta sitä tunsi itsensä ihan julkkikseksi  kamerat vain räpsyivät, kun keittiöstä yhytettiin ah niin eksoottinen wannabe-kokki. Harrastuksensa kullakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs sanot?