maanantai 23. helmikuuta 2015

Nyyttärivaihtarit

Mitä tulee, kun yhdistetään nyyttikestit ja kirpputori? No nyyttärivaihtarit tietty! Ryöväsin idean kaveriltani, jonka kekkereissä olin viime elokuussa, ja järjestin eilen oman tapahtuman samalla konseptilla.


Jotta osallistuminen ei asettaisi liian suuria paineita, lavensin kaverini teemaa pelkistä kakuista kaikenlaisiin leipomuksiin, joiden vain toivoin olevan itse tehtyjä. Ja jokainen osallistuja oli kuin olikin hääräillyt keittiössä. Tarjoamiset eivät ainoastaan näyttäneet vaan myös maistuivat todella hyviltä. Vähänkö mulla on taitavia ja viitseliäitä ystäviä!


Kun ensin olimme mässäilleet ja seurustelleet parisen tuntia, oli aika käydä vaihtariaarteiden kimppuun. Kaikki löysivät jotain mieluista kotiin vietäväksi, ja loput tavarat yksi kavereistani vie hyväntekeväisyyteen. Omiin käsiini jäi meikkauspeilin, kenkätelineen, seurapelin ja saippuoiden lisäksi kaverini edesmenneen äidin aikanaan käyttämä Polan mekko. Ensin epäröin, että se olisi tyyliini liian retro, mutta sitä kokeiltuani en nähnyt oikein muuta vaihtoehtoa kuin ottaa se. Se oli juuri sopiva ja näyttikin yllättäen aika lailla minulta. Jotenkin haikeaa.


Eiköhän oteta tämä joskus vielä uusiksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs sanot?