maanantai 3. marraskuuta 2014

Syömingit


Nyt on siis syöty sunnuntaibrunssia. Niin että tänään maanantainakin vielä tuntuu. On tehty mahtavia ruokia alusta alkaen itse, kaikki yhdessä. Keittiössämme hääräsi kokonaista kahdeksan henkeä. Yllättävän hyvin mahduimme.


Etukäteen suunniteltuun menuun ilmestyi vielä ihania lisäylläreitä: suppilovahverolisäkettä, nakkeja, kolmea omatekoista hilloa ja kermavaahtoa ylellisen suklaakakun (tai pannareiden) lisukkeeksi. Ruoan valmistaminen aloitettiin yhdeltätoista ja ruokailu hitusta vaille yksi. Siinä vaiheessa olikin jo ehtinyt kertyä mojova nälkä.


Tarjoilupöytä näytti pökerryttävän hyvältä. Silti kaikkea riitti ja kaikkea jäi. Iltapalaksi asti. Ja täksi päiväksi. Äsken söin viimeisen pannarin.


Onni on omat foodiekaverit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs sanot?